Talent voor groei
Talent voor groei
  • Regionale focus met landelijke dekking en netwerk
  • Compleet aanbod dienstenpakket onder één dak
  • In-house partner bij hogescholen

Aeres Agree: regisseur van arbeid


Als werkgever in de sector Groene Ruimte & Milieu zijn uw werknemers uw grootste kapitaal. Daarom wilt u de beste professionals binnenhalen én aan uw bedrijf blijven binden. Aeres Agree helpt u daar graag bij. Of het nou gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling: wij zijn de strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein.

Aeres Agree is meer dan een arbeidsbemiddelaar. Wij zijn regisseur van arbeid. We zien de arbeidsmarkt niet als een gegeven, maar geloven in de maakbaarheid van de markt en spelen daar graag een rol in. Wij zijn de schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt door als inhouse partner bij de hogescholen direct contact te hebben met nieuw talent. Dit talent bemiddelen wij, coachen wij en helpen wij om zich verder te ontwikkelen. Met als doel duurzame inzetbaarheid.
Vanuit de hogescholen (o.a. Van Hall Larenstein, Has Den Bosch) en het bedrijfsleven kregen wij het signaal dat er behoefte was aan professionele dienstverlening binnen de sector Groene Ruimte & Milieu. Aeres Agree heeft hierop ingespeeld met het ontwikkelen van de dienst ‘Online Recruitment’.

Kenmerk van Online Recruitment is dat u zelf uw vacatures kunt plaatsen en beheren. U maakt zelf een selectie van kandidaten die voldoen aan uw wensen en geïnteresseerde kandidaten kunnen op een makkelijke en overzichtelijke manier reageren. Online Recruitment is daarom een uitermate geschikt platform voor het vinden van zowel startende als werkervaren kandidaten met sectorkennis.

Online Recruitment gaat uit van het principe “no cure, no pay”. U wordt dus niet geconfronteerd met onnodige abonnementskosten bij het aanmaken van een vacature of een zoekprofiel. Tijdens de procedure kijkt een medewerker van Aeres Agree op de achtergrond met u mee en kan u desgewenst van advies of informatie voorzien.

Maak een account en plaats uw vacature. Heeft u al een account, dan kunt u direct inloggen om een vacature te plaatsen, uw gegevens te wijzigen of kandidaten te selecteren.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of mailadres. 
 
Aeres Agree is aangesloten bij de NBBU en is NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd. Heeft u al een account, dan kunt u direct inloggen om een vacature te plaatsen, uw gegevens te wijzigen of kandidaten te selecteren.